Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Οι πιθανότητες ενός «διαζυγίου», ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και στον Λιονέλ Μέσι, αυξάνονται καθημερινά. Ο Αργεντινός άσος, αποφάσισε -χωρίς σχετική άδεια- να ταξιδέψει στην Σαουδική Αραβία, στο πλαίσιο συνεργασίας με την κυβέρνηση της χώρας του Κόλπου, για την προώθηση του τουρισμού της.
Πρόκειται για ένα συμβόλαιο πολύ «ζουμερό» για τον παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, μετά και την τιμωρία αποκλεισμού από την γαλλική ομάδα για δύο εβδομάδες.
Προς αυτήν την κατεύθυνση «τείνει» και η αποκάλυψη της ισπανικής εφημερίδας «El Pais», σύμφωνα με την οποία, ο «Pulga», επένδυσε στην ισπανική αλυσίδα γρήγορου φαγητού «Vicio». Πρόκειται για ένα ισπανικό «success story», αφού ο τζίρος της εταιρείας έχει ξεπεράσει τα 40 εκατομμμύρια ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι παίκτες όπως ο Αντουάν Γκριεζμάν, έχουν επίσης επενδύσει πρόσφατα στην εν λόγω εταιρεία.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.