Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης κοσμηματοπωλείο στο Μεσολόγγι.
Σε βίντεο που εξασφάλισε το onairnews.gr , φαίνεται η στιγμή που οι πέντε δράστες εισβάλουν στο κοσμηματοπωλείο με καλυμμένα τα πρόσωπα τους φορώντας κουκούλες και μάσκες.
Στη συνέχεια, παρόλο που χτυπά ο συναγερμός, συνεχίζουν ατάραχοι, καταστρέφοντας τις προσθήκες των κοσμημάτων και σε λιγότερο από ένα λεπτό κάνουν φύλλο και φτερό το κοσμηματοπωλείο.
Ο ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου έβλεπε τους κλέφτες από τις κάμερες ασφαλείας, αφού ειδοποιήθηκε, χωρίς να προλάβει να κάνει κάτι.
Όπως δήλωσε μετά, η ζημιά σύμφωνα με τους πρώτους και πρόχειρους υπολογισμούς του, είναι 17.000 ευρώ.
Πρόκειται για την τρίτη κλοπή που γίνεται σε κοσμηματοπωλείο στο Μεσολόγγι τις τελευταίες ημέρες.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας