Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν… μάσησαν από την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τον τραυματισμό του στο Game 1, και διέλυσαν τους Μαϊάμι Χιτ, καταφέρνοντας έτσι να φέρουν τη σειρά στα ίσα για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ.
Ο «Greek Freak» μπορεί να μην έπαιζε, ήταν όμως στον πάγκο της ομάδας του προσπαθώντας με τον δικό του τρόπο να τους εμψυχώσει και να τους βοηθήσει ώστε να πάρει αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας σε μια δύσκολη σειρά.
Χαρακτηριστικό του πάθους που έβγαζε ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν και οι αντιδράσεις του, όπως αυτή στο τρίποντο και φάουλ του Γκρέισον Άλεν που τον σήκωσε από τη θέση του και τον… ανάγκασε να πανηγυρίσει με σφιγμένες γροθιές.
Παράλληλα, όσο η ώρα περνούσε και η διαφορά για τα «ελάφια» αυξανόταν, αποφάσισε να το ρίξει στο… τραγούδι, δείχνοντας την εξαιρετική διάθεση που τους πρόσφερα απλόχερα οι συμπαίκτες του.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.