Ο Λευτέρης Πετρούνιας χάρισε ένα ακόμα μετάλλιο στην χώρα μας, καθώς ο Ολυμπιονίκης μας κατέκτησε την τρίτη θέση στον τελικό των κρίκων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Τουρκία.
Πρόκειται για μιαν ακόμα μεγάλη επιτυχία του Πετρούνια, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο συγκεντρώνοντας 14.733 βαθμούς.
Το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στην Αττάλεια, κατέκτησε ο Τούρκος Αντέμ Ασίλ με βαθμολογία 14.933 ενώ τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο πήρε ο Αρμένιος Βαβ Νταβιάν, με 14. 733 βαθμούς.
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού τελικού κάτι που άλλωστε φάνηκε και από τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν ο Ασίλ και ο Νταβιάν.
Ο Πετρούνιας έχει κατακτήσει έξι φορές χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ήθελε σήμερα να κάνει ένα τεράστιο ρεκόρ, να φτάσει τα εφτά χρυσά, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς αθλητής.
Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει σήμερα το έβδομο χρυσό σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά είναι βέβαιο πως θα προσπαθήσει να πετύχει τον μεγάλο αυτό στόχο στην επόμενη διοργάνωση.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς