Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Μετά τα αποψινά αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ με στόχο την πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας. Από εκεί και πέρα, τα άλλα ζευγάρια είναι Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις και Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν.
* Οι σειρές είναι best-of-five (προκρίνεται ο πρώτος στις τρεις νίκες)
Οι σειρές θα ξεκινήσουν στις 25 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 10 Μαΐου. To πρόγραμμα θα γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες.
Υπενθυμίζουμε ότι το Final 4 θα διεξαχθεί 19-21 Μαΐου. Ο νικητής του 1 ζευγαριού (Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του 4 (Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ) και ο νικητής του 2 (Μπαρτσελόνα – Ζάλγκιρις Κάουνας) τον νικητή του 3 (Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτίζαν).
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.