Μία πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε η Φλουμινένσε επί της Φλαμένγκο με 4-1 και με συνολικό σκορ 4-3 κατέκτησε το κατέκτησε το τρόπαιο Carioca, στο τουρνουά του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Εκτός αυτού βασικός για τη Φλου αγωνίστηκε ο Μαρσέλο ο οποίος μάλιστα πέτυχε και το παρθενικό του τέρμα στην επιστροφή του στη γενέτειρα. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος άσος αφού έκανε κάποιες ντρίμπλες και ελιγμούς σούταρε με το αριστερό «κεραυνοβολώντας» τον αντίπαλο κίπερ.
Από την άλλη τα προβλήματα για τον τεχνικό της Φλαμένγκο Βίτορ Περέιρα μεγαλώνουν αφού όπως αναφέρει το goal.com η διοίκηση της Φλαμένγκο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον… πάψει από τον πάγκο της. Μετά τη βαριά ήττα. Ο Περέιρα βρίσκεται στον πάγκο της Βραζιλιάνικης ομάδας λίγους μήνες ωστόσο δεν πηγαίνει καλά με τους διοικούντες να σκέφτονται σοβαρά να τερματίσουν τη συνεργασία τους μαζί του.
Από την άλλη ο Μαρσέλο φέρεται να πηγαίνει πολύ καλά στην επιστροφή του στη Βραζιλία με τη Φλουμινένσε.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.