Σοκ: Νεκρός ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με μαχαίρι
Ο 24χρονος Φρανσίσκο Ναβάλ Πέρεθ, ποδοσφαιριστής ομάδας της όγδοης κατηγορίας της Ισπανίας έχασε τη ζωή του μετά από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι στην πόλη Κάντιθ.
Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες από την Ισπανία, η οποία έχει συγκλονίσει την κοινή ποδοσφαιρική γνώμη.
Ο Φρανσίσκο Ναβάλ Πέρεθ, 24χρονος παίκτης της Chipiona C.F, η οποία αγωνίζεται στην ισπανική λίγκα Segunda Andaluza Senior (8η κατηγορία της Ισπανίας) δολοφονήθηκε μετά από επίθεση με μαχαιριές.
Η επίθεση στον Πέρεθ έγινε στην πόλη του Κάντιθ και η τοπική αστυνομία φαίνεται να έχει προχωρήσει ήδη στη σύλληψη του δράστη, έναν 20χρονο άνδρα ο οποίος μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει κάποιο προφανές κίνητρο. Η μοιραία επίθεση έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (01/04), αλλά το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής.
«Λοιπόν, δεν έχουμε λόγια για να ξεκινήσουμε, αυτό μοιάζει με εφιάλτη, αλλά δυστυχώς είναι αληθινό. Ο παίκτης μας Paco Naval Perez μας «άφησε», πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί, ένα πρωινό που πάλευε μεταξύ ζωής και θανάτου, ο Paco ήταν μόλις 24 ετών, είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά του.
Αναπαύσου εν ειρήνη», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του, ενώ και η Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Πέρεθ.
«Η Ρεάλ Μαδρίτης εκφράζει την λύπη της για τον θάνατο του Paco Naval, ποδοσφαιριστή της Chipiona C.F και θα ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, τον σύλλογό του, τους συμπαίκτες του και τους αγαπημένους του. Αναπαύσου εν ειρήνη».
El Real Madrid C. F. lamenta profundamente el fallecimiento de Paco Naval, jugador del Chipiona C. F., y quiere expresar sus condolencias y su cariño a todos sus familiares, a su club, a sus compañeros y seres queridos. DEP
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.