Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Ανιγκό στον πάγκο κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Με Ανιγκό στον πάγκο κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ζοζέ Ανιγκό, θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η δεύτερη θητεία του Μίτσελ στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε πρόωρα αφού ο Ισπανός τεχνικός υπέβαλλε την παραίτησή του μία μέρα μετά το παιχνίδι με τον Άρη.

Η χρονική στιγμή που συνέβη αυτό βέβαια είναι πολύ δύσκολη αφού την Τετάρτη υπάρχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και την Κυριακή ακολουθεί εκείνο με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Σ

το παιχνίδι με τον Δικέφαλο πάντως, όπως έγινε γνωστό, θα καθίσει ο Ζοσέ Ανιγκό που είχε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή μέχρι τώρα στο κλαμπ.

Όσο για το ποιος είναι ο Ανιγκό; Ο 62χρονος αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στην ιστορία της Μαρσέιγ και στην πολύχρονη καριέρα του έχει αναδείξει κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Τόσο ως προπονητής όσο και ως τεχνικός διευθυντής, με τον Γάλλο να αναδεικνύει μεταξύ άλλων τους Ντιντιέ Ντρογκμπά, Σαμίρ Νασρί, Ματιέ Βαλμπουενά, Αντρέ Αγιού, Στιβ Μανταντά, Ματιέ Φλαμινί και Ντιμίτρι Παγιέ.

Παίκτες που έκαναν σπουδαία καριέρα και έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Ζοσέ Ανιγκό είναι «δάσκαλος» και έχει αναγάγει σε επιστήμη την ανεύρεση ταλέντων και την «μετατροπή» τους σε παίκτες πρώτης γραμμής.

Ένας άνθρωπος που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο και έχει ως… αποστολή του να δημιουργεί τα νέα αστέρια του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ανιγκό ήταν ο άνθρωπος που ανέδειξε ουσιαστικά και τον Γιώργο Μασούρα, όταν ο Γάλλος ήταν προπονητής στον Πανιώνιο.

Ο 61χρονος ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τον διεθνή εξτρέμ να ανέβει επίπεδο και να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, με τον 28χρονο να είναι πλέον βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του Πειραιά.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024