Άσχημα νέα για Σιντιμπέ και Άμραμπατ
Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Νόρντιν Άμραμπατ επέστρεψαν από τη Θεσσαλονίκη με θλάσεις και θα μείνουν εκτός δράσης το επόμενο διάστημα.
Δεν ήταν όλα τα νέα καλά για την ΑΕΚ από τη νίκη στην Τούμπα. Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, οι Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Νόρντιν Άμραμπατ υποβλήθηκαν σε εξετάσεις καθώς αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού από το ματς και τα νέα ήταν δυσάρεστα.
Ο Γάλλος μπακ έχει υποστεί θλάση στο δεξί γαστροκνήμιο και επειδή δεν πρόκειται για ελαφριά θλάση, δύσκολα φαίνεται πως θα αγωνιστεί ξανά πριν τη διακοπή του Πάσχα.
Από την άλλη, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο. Είναι ένα σημείο ιδιαίτερα απαιτητικό και αυτό σημαίνει πως ο έμπειρος άσος σίγουρα θα είναι εκτός (τουλάχιστον) από το προσεχές ματς με τον Βόλο.
- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pics)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442