«Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
Μήνυμα επιστροφής έστειλε η θρυλική Αμερικανίδα σκιέρ, Λίντσεϊ Βον, πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ήταν Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, όταν η 41χρονη Λίντσεϊ Βον, είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνα κατάβασης στην Κορτίνα ντ΄ Αμπέτσο της Ιταλίας, στο πλαίσιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Η θρυλική Αμερικανίδα σκιέρ, κάτοχος των 11 μεταλλίων σε μεγάλες διοργανώσεις, είχε πρακτικά διαλύσει το δεξί της πόδι, ενώ ήδη προερχόταν από ρήξη χιαστών σε αυτό.
Ο τραυματισμός ήταν τόσο σοβαρός που είχε κινδυνεύσει ακόμη και με ακρωτηριασμό, ενώ μετά από πολυήμερη παραμονή της στο νοσοκομείο και σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, είχε τελικά μεταφερθεί πίσω στην πατρίδα της, τις ΗΠΑ, με μια μεγάλη ιατρική επιχείρηση, ώστε να ξεκινήσει την αποθεραπεία της.
Πλέον, πέντε μήνες αργότερα και μια μακρά και επίπονη περίοδο αποκατάστασης, η Βον κάνει το επόμενο βήμα σε αυτή, μπαίνοντας ξανά στο γυμναστήριο!
Με μια ανάρτησή της στο instagram, η Αμερικανίδα ενημέρωσε τους θαυμαστές τής ότι έχει μεν ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της, ωστόσο επεσήμανε ότι οι δυνάμεις της έχουν αρχίσει να επιστρέφουν.
Δείτε την ανάρτηση της Λίντσεϊ Βον
View this post on Instagram
«Ήξερα ότι μια μέρα θα έφτανα εδώ, απλώς δεν ήξερα πόσο καιρό θα μου έπαιρνε…» έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ που έκανε, το οποίο μάλιστα συνόδευσε και με στιγμιότυπα από τις πρώτες επισκέψεις της στο γυμναστήριο. «Μου πήρε 5 μήνες, αλλά επιτέλους είμαι εδώ! Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου, αλλά οι δυνάμεις μου επιστρέφουν (ίσως περισσότερο ψυχικά παρά σωματικά, αλλά αυτό δεν είναι κακό», πρόσθεσε.
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών
- Ο Βαλαντσιούνας για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στη Ζάλγκιρις Κάουνας
- ΒΗΜΑGAZINO: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παγκόσμια συνάντηση στις ΗΠΑ με θέμα την «ακροαριστερή τρομοκρατία» – Live βίντεο
- Αρσάκειο: Τίτλος τιμής και σπουδαίον εφόδιον
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κρήτη και άλλες τρεις Περιφέρειες
- Ισπανία: Στάχτη έγιναν 45.000 στρέμματα στη Σαραγόσα – Θα χρειαστεί μέρες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442