Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασμα Τσέφεριν για υπόθεση Νεγκρέιρα (pic)

Ξέσπασμα Τσέφεριν για υπόθεση Νεγκρέιρα (pic)

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε για την υπόθεση Νεγκρέιρα που ερευνάται από τις αρχές τις Ισπανίας και όχι μόνο, το τελευταίο διάστημα.

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν ως πρόεδρος της UEFA δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο σκάνδαλο που έχει δημιουργηθεί στο ισπανικό ποδόσφαιρο με την υπόθεση Νεγκρέιρα.

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει τους Ισπανούς βρίσκεται πλέον κάτω από έρευνα και της ίδιας της UEFA, που ελέγχει κατά πόσο η Μπαρτσελόνα έχει οποιαδήποτε σύνδεση με το συγκεκριμένο σκάνδαλο.

Ο Σλοβένος ποινικολόγος και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του, Ekipa, δήλωσε για την υπόθεση:

«Έχω ενημερωθεί και η υπόθεση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Είναι τόσο σοβαρή, κατά τη γνώμη μου, που είναι μια από τις πιο σοβαρές στο ποδόσφαιρο που έχω δει.

Δεν μπορώ να σχολιάσω άμεσα για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή έχουμε μια ανεξάρτητη πειθαρχική επιτροπή που έχει αναλάβει την υπόθεση. Δεύτερον, επειδή δεν έχω έρθει σε επαφή με το συγκεκριμένο θέμα λεπτομερώς.

Στο επίπεδο της ισπανικής λίγκας φυσικά το θέμα είναι προδιαγεγραμμένο και δεν μπορεί να έχει αγωνιστικές συνέπειες, αλλά η διαδικασία είναι σε εξέλιξη σε επίπεδο ισπανικής εισαγγελίας. Αλλά σε ό,τι αφορά την UEFA, δεν υπάρχει κάτι που να προδιαγράφεται», τόνισε ο Τσέφεριν.

Ο ίδιος ο Νεγκρέιρα έλαβε περίπου 7.000.000 ευρώ από το 2001 έως το 2018 για να είναι σύμβουλος  διαιτησίας στην «Καταλανική» ομάδα, όπως υποστηρίζουν η Μπαρτσελόνα και ο διαιτητής.

Αν αποδειχθεί ότι οι «Μπλαουγκράνα» είχαν σχέση με «οποιαδήποτε δραστηριότητα με στόχο τον καθορισμό ή την επιρροή του αποτελέσματος σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο», η UEFA μπορεί να αποβάλει την ομάδα από τις διοργανώσεις της.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024