Η Ζαμαλέκ πέρνα ένα άσχημο φεγγάρι το τελευταίο διάστημα και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στην Αλ Μερίκ από το Σουδάν για το αφρικανικό Champions League όταν και το υπέρ της 2-0 μετατράπηκε γρήγορα σε 3-2.
Οι οπαδοί των γηπεδούχων δεν άντεξαν ακόμη μια κακή εμφάνιση και ήττα και επέλεξαν ένα πρωτοποριακό τρόπο ώστε να εκφράσουν την αγανάκτηση τους.
Τι ακριβώς έκαναν; Έκατσαν με τέτοιον τρόπο στην κερκίδα προκειμένου να σχηματίσουν μία… θυμωμένη φατσούλα!
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.