Viral για… λάθος λόγους έγινε μια γυναίκα, που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με φόντο τα επεισόδια και τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει από τις διαδηλώσεις στο Παρίσι, μετά τις μαζικές διαδηλώσεις σε όλη την Γαλλία, λόγω της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης του Εμανουέλ Μακρόν.
Πρόκειται για μοντέλο, που μαζί με το επιτελείο της, θεώρησε ότι τα επεισόδια στη Γαλλία είναι η… ιδανική ευκαιρία για μια εντυπωσιακή φωτογράφιση.
Στα social media κυκλοφόρησε το βίντεο με τη γυναίκα να είναι στο έδαφος και να ποζάρει, ενώ πίσω της μαίνεται η φωτιά που έχουν βάλει οι διαδηλωτές.
Σάλος στα social media
Όπως είναι φυσικό, το βίντεο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αφού πολλοί την κατηγορούν ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τα κοινωνικά ζητήματα.
Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, σχολίαζαν: «Μην κατηγορείτε τους νέους μας, έχουν μείνει χωρίς προοπτική, προδομένοι από μπούμερς και πολιτικούς».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας