Η Ατλέτικο Μαδρίτης προσέγγισε το καλοκαίρι την Τσέλσι για την απόκτηση του Κρίστιαν Πούλισικ, αλλά οι επαφές δεν καρποφόρησαν. Η ισπανική ομάδα επανέρχεται στη διεκδίκηση του, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Ο 24χρονος Αμερικανός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στην ενδεκάδα της ομάδας του Λονδίνου και αρκετές ομάδες κινούνται για την απόκτηση του στο τέλος της σεζόν.
Ο Γκρέιαμ Πότερ έχει δώσει τη συναίνεση του για την παραχώρηση του και η διοίκηση έχει αποφασίσει να τον βάλει στη λίστα των μεταγραφών, αρκεί να δεχθεί πρόταση κοντά στα 30 εκατ. ευρώ, όπως αποκαλύπτει σχετικό ρεπορτάζ του «ESPN».
Επίσης το ρεπορτάζ αναφέρει πως ίσως ο Πούλισικ δοθεί ως αντάλλαγμα στην Ατλέτικο για να κρατήσει το καλοκαίρι στο Λονδίνο τον Ζοάο Φέλιξ. Ο Πορτογάλος παίζει δανεικός στους «μπλε», οι οποίοι θα πρέπει να δαπανήσουν περίπου 80 εκατ. ευρώ για να κρατήσουν τα δικαιώματα του και τα επόμενα χρόνια.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!
Πάνοπλος και πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Betsson Super Cup, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παίρνει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.