Εύκολη επικράτηση για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στην επιστροφή της στην αγωνιστική δράση, μετά από δύο εβδομάδες περίπου.
Μετά τη νίκη (3-2) επί του ΠΑΟΚ, στις 5/3, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (19η αγωνιστική), τα κορίτσια του Θρύλου νίκησαν εύκολα με 3-0 σετ (12-25, 7-25, 3-25) τον ΖΑΟΝ εκτός έδρας, για την 20ή αγωνιστική της Volley League, μετρώντας εννιά άσσους και οκτώ μπλοκ.
Κόντρα στον ουραγό ΖΑΟΝ, οι «ερυθρόλευκες», που αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές, πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο κλειστό γυμναστήριο Ζηρινείου, «καθάρισαν» σε 47 λεπτά τα τρία σετ και με πρώτη σκόρερ την Γενιτσαρίδη, με 14 πόντους (12 η Τοντάι, 12 η Τσιτσιγιάννη, 10 η Γουίντερς), συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα, δύο «στροφές» πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 9-3, με μπλοκ της Τοντάι, ενώ με πρώτο χρόνο της Γιώτα, ξέφυγε με +12 (4-16). Ο ΖΑΟΝ μείωσε σε 16-9, όμως ο Θρύλος «ανέβηκε» ξανά στο +12 (10-22), με νέο πρώτο χρόνο της Γιώτα, με την Γενιτσαρίδη να «τελειώνει» το σετ, με 25-12.
Με κεκτημένη ταχύτητα «μπήκαν» οι «ερυθρόλευκες» στο δεύτερο σετ, αφού με δύο διαδοχικές επιθέσεις της Γενιτσαρίδη, πήραν προβάδισμα με +10 (1-11). Με πλασέ της Χριστοδούλου, ο Ολυμπιακός έφτασε στο 14-2, ενώ μετά από άουτ επίθεση των γηπεδούχων, στο 15-2, με την Τοντάι να κερδίζει μπλοκ, στη συνέχεια, για το 20-4! Με άσσο της Τοντάι, ο Θρύλος προηγήθηκε με 23-5, η Χριστοδούλου «έγραψε» το 24-7, με πλασέ, ενώ η Γουίντερς έκανε το 2-0, με 25-7.
Εξαιρετικές ήταν οι «ερυθρόλευκες» και στο τρίτο σετ, αφού προηγήθηκαν με 8-1, με άσσο της Τσιτσιγιάννη, η οποία έκανε και το 14-2! Με επίθεση της Γουίντερς, ο Ολυμπιακός πήρε «αέρα» 15 πόντων (2-17), ενώ η Τοντάι κέρδισε άσσο, για το 22-3! Η Γουίντερς οδήγησε τον Θρύλο σε σετ μπολ/ματς μπολ (3-24), με την Γιώτα να «καθαρίζει» τη νίκη, με 25-3, για το 3-0.
Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να επιστρέφει στην δράση, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε της Μπράιτον με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Εκιτικέ. Επιτέλους νίκη για την Τσέλσι η οποία «καθάρισε» την Έβερτον στο πρώτο μέρος (2-0).
H Χόφενχαϊμ διέλυσε με 4-1 το Αμβούργο και πάτησε στην τετράδα της Bundesliga, νίκη με 3-1 για την Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη που έβαλε αυτογκόλ με την Γκλάντμπαχ.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της
Live streaming: Ολυμπιακός – Άλιμος. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άλιμος για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA News.