Ετοιμοπόλεμος είναι πλέον ο άσος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Αγραβάνης με τον Δημήτρη Σερέλη να υπολογίζει πλέον έναν ακόμα ψηλό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παρών δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό αύριο (15.45), στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Basket League.

Ο διεθνής Έλληνας άσος έλαβε μέρος κανονικά στη σημερινή προπόνηση των «πράσινων» και έδειξε ετοιμοπόλεμος πλέον αφού έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε δίνοντας μια επιπλέον λύση στον Χρήστο Σερέλη στους ψηλούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Βόμβες» Μαρινάκη κατά Μπένετ: «Ανεπαρκής και ψεύδεται»

Εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Ματέους Πονίτκα ο οποίος ξεκίνησε θεραπεία  στην προσπάθεια που κάνει προκειμένου να προλάβει την επόμενη μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τη θέση του Άντριου Άντριους που αποχώρησε από το «τριφύλλι», θα πάρει στη δωδεκάδα του «τριφυλλιού» ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr