Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – ΧΑΝΘ 38-19: «Περίπατος» για τους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός – ΧΑΝΘ 38-19: «Περίπατος» για τους ερυθρόλευκους

Άνετη επικράτηση πέτυχε ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε με 38-19 της ΧΑΝΘ και συνέχισε το νικηφόρο σερί του στην Handball Premier, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Handball Premier

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν την καταδίωξη της πρωτοπόρου ΑΕΚ επικρατώντας της ΧΑΝΘ για την 21 αγωνιστική της Handball Premier. Το τελικό σκορ φανερώνει την πορεία της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους να έχουν ένα εύκολο απόγευμα και να επικρατούν τελικά με 38-19.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αγωνίστηκαν χωρίς τους Νιόκα, Οστρούτσκο, Κανδύλα, Καραμπουρνιώτη και Παπαδόπουλο (τραυματίστηκε και ο Μιχαηλίδης στο ημίχρονο), αλλά παρόλα αυτά δεν προβληματίστηκαν ιδιαίτερα από τους αντιπάλους τους, νικώντας εύκολα με 38-19 την ΧΑΝΘ στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ (38 έναντι 39 βαθμών) και στο +7 από τον τρίτο Δικέφαλο του Βορρά (31 βαθμοί με ματς λιγότερο) συνεχίζοντας νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα, στην προτελευταία «στροφή» της κανονικής περιόδου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024