Συνεχίζεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη, ενώ τα συνεργεία που εργάζονται στον χώρο σήκωσαν το τέταρτο βαγόνι για να ερευνήσουν τι υπάρχει από κάτω.
Θυμίζουμε ότι τα βαγόνια μεταφέρονται σε χώρο του ΟΣΕ στη Λάρισα έτσι ώστε να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση από τους ειδικούς.
Δείτε βίντεο από την επιχείρηση
Λευκά λουλούδια αφήνουν συγγενείς στον χώρο της τραγωδίας
Μέχρι στιγμής 57 άνθρωποι έχει επιβεβαιωθεί ότι έχουν χάσει τη ζωή τους μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων. Οι συγγενείς των θυμάτων επισκέπτονται το σημείο της τραγωδίας και αφήνουν λευκά λουλούδια στη μνήμη των αγαπημένων τους προσώπων.
Όπως είναι φυσικό, το κλίμα είναι πολύ βαρύ, με τους ανθρώπους που φτάνουν στο σημείο να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού αντικρίζουν το θέαμα των διαλυμένων βαγονιών.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας