Με όλες τους τις δυνάμεις πάλεψαν στα Τέμπηοι άνδρες και οι γυναίκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβίσουν επιζώντες και να ανασύρουν σορούς από τα συντρίμμια των τρένωνπου συγκρούστηκαν.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, το Πυροσβεστικό Σώμα αποτυπώνει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών στα συντρίμμια στα Τέμπη. Στη φωτογραφία φαίνονται τρεις πυροσβέστες επιχειρούν για να βρουν τυχόν αγνοούμενους.
«Στο πεδίο #Τέμπη, Με κάθε μέσο, με όλες μας τις δυνάμεις. Για την ολοκλήρωση μιας επίπονης επιχείρησης» αναφέρεται στο μήνυμα της Πυροσβεστικής.
Ταυτοποιήθηκαν οι 52 νεκροίαπό το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Οι νεκροί επισήμως είναι 57, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ενημερωθεί 14 οικογένειες θυμάτων.
Τα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών έχουν συγκεντρωθεί στο αστυνομικό τμήμα των Τεμπών και θα αποδοθούν στις οικογένειές τους.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).