Τέμπη: Συγκλονιστική μαρτυρία 42χρονου – «Πετάχτηκαν αίματα στα μάτια, τα κορίτσια τσίριζαν…»
Ο ίδιος περιγράφει τις στιγμές που του σημάδεψαν τη ζωή
Νέες συγκλονιστικές ιστορίες βγαίνουν στο φως από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι επιβάτες της επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.
Το MEGA παρουσιάζει ένα βίντεο ντοκουμέντο από έναν 42χρονο επιβάτη του τρένου που κατάφερε να βγει ζωντανός μέσα από το φλεγόμενο βαγόνι του και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Ο ίδιος περιγράφει τις στιγμές που του σημάδεψαν τη ζωή.
«Πετάχτηκαν αίματα στα μάτια»
«Όταν έπεσα κάτω τότε σηκώθηκα όρθιος και πετάχτηκαν αίματα στα μάτια, στο κεφάλι στο πρόσωπο. Μετά σηκώνομαι. Βοήθεια φώναζαν τα κορίτσια, τσίριζαν… Οι πόρτες κλειδώθηκαν από εκεί, δεν μπορούσα να ανοίξω το φως, παρέμεινε ανοιχτό».
«Πάω εκεί στην πόρτα να χτυπάω, δεν άνοιγε η πόρτα καθόλου, είχε σφηνώσει. Μετά σηκώνω το πόδι ρίχνω τρεις κλωτσιές για να σπάσω το τζάμι, να βγούμε έξω και μετά γυρίζω βλέπω έναν νεαρό, έσπασε με πυροσβεστήρα το τζάμι. Δεν ξέρω αν ήταν αυτό το παιδί, ήταν πολλά τα άτομα μέσα και σιγά σιγά ένας ένας βγαίναμε από το παράθυρο, μετά έσβησαν τα φώτα δεν βλέπαμε και αρχίσαμε να φωτίζουμε από το κινητό με τον φακό. Και όπως πηδήξαμε ήτανε πολύ κάτω και φύγαμε στα χωράφια και έτσι έπεσα και έσπασα το πλευρό μου», περιέγραψε.
Ο τραυματισμός του στα πλευρά δεν του επιτρέπει να σηκωθεί.
«Πρήστηκε η κοιλιά, σπασμένο το πλευρό, στο μάτι μου μπήκανε και πολλά γυαλιά μέσα, έχει σκιστεί λίγο εδώ. Δεν ξέρω άμα έκλεισε. Το χέρι εδώ πέρα…», είπε δείχνοντας τα σημεία που τραυματίστηκε.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (6/5): Πού θα δείτε το Game 3, Παναθηναϊκός-Βαλένθια και τον ημιτελικό Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν
- Βραβεία Βιβλίου Public 2026
- ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ: Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση & Σίγουρη Επιτυχία για Κάθε Μαθητή
- Μάθιου Πέρι: Τα μυστικά των Friends και η κληρονομιά του Τσάντλερ στο σφυρί
- Σπίτι μου 2: Φουντώνει η αγωνία των δικαιούχων που είναι «στον αέρα» – Τι απαντά το υπουργείο
- ΑΔΕΔΥ: Απεργία στο Δημόσιο στις 13 Μαΐου – Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού
- Για το 3-0 και το Final-4 στο «σπίτι» του ο Παναθηναϊκός
- Πλοίο «φάντασμα» το κρουαζιερόπλοιο MV Hondius όπου ξέσπασε ο χανταϊός – Πώς μεταδόθηκε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442