Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
«Φωτιές» άναψε η Ούρσουλα Κορμπερό. Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της «Τόκιο» στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «La Casa de Papel», έχει τον τρόπο να μαγνητίζει πάνω της όλα τα βλέμματα.
Η ίδια διαθέτει έναν από τους πιο σέξι λογαριασμούς στο Instagram και σε κάθε της ανάρτηση «κόβει» την ανάσα.
Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες διαδέχονται η μία την άλλη και δικαίως οι followers της παραληρούν. Οι αναλογίες της εντυπωσιακές, οι πόζες της είναι το κάτι άλλο και τόσο τα likes, όσο και τα σχόλια είναι χιλιάδες.
Στην τελευταία της πόζαρε ολόγυμνη σε έναν καθρέφτη,μ καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με τα μαλλιά της. Στη λεζάντα έγραψε: «Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα του #ElCuerpoEnLlamas στη Βαρκελώνη. Μου δόθηκε μια ομάδα που δεν μπορείς να πιστέψεις πόσο όμορφη είναι. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό το έργο με τον κόσμο».
Πάνω από 1.490.000 φανς έσπευσαν να δηλώσουν ότι τους «αρέσει» και να την αποθεώσουν. «Είσαι τέλεια», «Είσαι η αγαπημένη μου ηθοποιός», «Θα δω σίγουρα τη σειρά», «Τόσο περήφανη για σένα», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.