Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με μικροσκοπικά εσώρουχα και φόντο έναν εξωγήινο και κάνει πάταγο

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με μικροσκοπικά εσώρουχα και φόντο έναν εξωγήινο και κάνει πάταγο

Η τηλεπερσόνα φωτογραφίζεται δίπλα σε ένα σπορ αμάξι και «ρίχνει» το Instagram

«Φωτιές» άναψε ξανά η Κιμ Καρντάσιαν. Η διάσημη τηλεπερσόνα, που συνηθίζει να προωθεί το brand της, για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας με μαγιό έκανε μία αποκαλυπτική φωτογράφιση και άφησε τους θαυμαστές της άφωνους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η καμπάνια θα έχει βασικό θέμα τους εξωγήινους, κάτι που επιβεβαιώνει και η ίδια με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η 41χρονη ανέβασε ένα βίντεο σε story, στο οποίο τη βλέπουμε να φορά ένα αποκαλυπτικό μαύρο μπικίνι μαγιό, γόβες ίδιου χρώματος και να ποζάρει με μακριά ξανθιά μαλλιά που ανεμίζουν, ενώ στέκεται δίπλα σε ένα σπορ κίτρινο αυτοκίνητο. Στον τοίχο πίσω της εμφανίζεται ένας μωβ εξωγήινος.

Απολαύστε την

Στα επόμενα Insta Stories που ανέβασε, η ίδια αποκάλυψε ότι πέρασε εκείνη τη νύχτα στο Λας Βέγκας, ήπιε σφηνάκια με φίλους και παρακολούθησε τη συναυλία της Adele.

Η Κιμ Καρντάσιαν πολύ συχνά ποζάρει με μικροσκοπικά μπικίνι και γνωρίζει την αποθέωση. Μάλιστα, σε πολλές φωτογραφίες της αφήνει λίγα στη φαντασία με τους followers της στα social media να την επαινούν για τη φιγούρα της.

Άλλοτε πάλι τη «δικάζουν» όταν ξεπερνά τα όρια, όπως συνέβη πρόσφατα, όταν δεν δίστασε να φορέσει ένα μικροσκοπικό μπικίνι και να ποζάρει στον φακό προκειμένου να διαφημίσει την εταιρεία της, «Skims».

Η φωτογράφιση έγινε μπροστά στον καθρέφτη της και καθώς το πίσω μέρος του μαγιό είναι ιδιαίτερα «κοφτό», η influencer έβγαλε στη φορά…  τα οπίσθιά της.

Η εικόνα αυτή «προβλημάτισε» το κοινό της. Πολλοί χρήστες σχολίασαν κάτω από την ανάρτησή της πως «είναι σαν να μη φοράει τίποτα», ενώ κάποιοι άλλοι τόνισαν πως τα παιδιά της σίγουρα δεν αισθάνονται άνετα, βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες. «Τι σκέφτεται η Νορθ βλέποντας αυτά τα στιγμιότυπα;», αναρωτήθηκε κάποιος.

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024