Διαστάσεις παίρνει η κόντρα Πολάκη – Τσίπρα με τον «αψύ Κρητικό» αυτή τη φορά να κάνει, και μάλιστα γοργά, βήματα πίσω αφού οι «απειλές» στο γνωστό πολακικό ύφος της μαγκιάς δεν έπιασαν με την απάντηση της Κουμουνδούρου να είναι άμεση, σαφής και αυστηρή.
«Άρχισαν τα όργανα» για την υποψηφιότητά του και ο Πολάκης τώρα παραπέμπει στα όργανα του κόμματος.
Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση, σε εντελώς διαφορετικό ύφος και τόνο, στην οποία παραπέμπει στις αποφάσεις των οργάνων του κόμματος και «υποτάσσεται» στον κοινό αγώνα να «φύγει ο Μητσοτάκης». Γίνεται δε ξαφνικά θεσμικός επικρίνοντας τη Κουμουνδούρου για διαρροές.
Είχε προηγηθεί το αυστηρό σχόλιο – απάντηση από την Κουμουνδούρου, που λίγο μετά την «απειλή» Πολάκη, έσπευσε μέσω κομματικών πηγών να στείλε σαφές μήνυμα.
«Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος. Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά» ξεκαθάρισαν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας