Σητεία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 30χρονος – Λίγες ώρες νωρίτερα χόρευε το «Είμαι αητός χωρίς φτερά»
Ο 30χρονος Μάνος επέβαινε σε όχημα που οδηγούσε 36χρονος, ο οποίος έχει τραυματιστεί.
Νεκρός είναι ο 30χρονος Μάνος Κ. μετά από τροχαίο στη Σητεία που σημειώθηκε την Τσικνοπέμπτη.
Ο άτυχος 30χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ λίγο νωρίτερα διασκέδαζε, χορεύοντας το ζεϊμπέκικο «Είμαι αητός χωρίς φτερά».
Το όχημα, όπου επέβαινε ο 30χρονος Μάνος, οδηγούσε 33χρονος.
Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του για άγνωστους λόγους επί της συμβολής των οδών Ρουσελάκη και Βιτσέντζου Κορνάρου στη Σητεία και προσέκρουσε σε σταθμευμένο 4Χ4 όχημα χωρίς επιβαίνοντες.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με δύο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους, το οποίο προέβη στον απεγκλωβισμό του 30χρονου συνοδηγού και στη συνέχεια, αμφότεροι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Σητείας, όπου ο Μάνος, δυστυχώς, κατέληξε.
Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής
Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε ένας άνδρας από ΙΧΕ όχημα, έπειτα από #τροχαίο, επί της οδού Βιτσέντζου Κορνάρου, στη Σητεία Κρήτης. Επιχείρησαν 4 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 16, 2023
Ο τραυματίας οδηγός συνελήφθη, ενώ νοσηλεύεται πλέον στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Το τελευταίο ζεϊμπέκικο
Τα «Σητειακά» δημοσίευσαν βίντεο με το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Μάνου Κ. όταν χόρευε το «Είμαι αητός χωρίς φτερά».
Ο αδικοχαμένος Μάνος ήταν λάτρης των μηχανών μεγάλου κυβισμού, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που αναρτούσε στο Facebook. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένδειξη πένθους από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν στη Σητεία ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιούνται για τρεις ημέρες διανομές με delivery.

- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-109x85.jpg)























![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)

























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442