Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοζάνη:  Χαροπαλεύει 26χρονος που τραυματίστηκε με τον πατέρα του

Κοζάνη: Χαροπαλεύει 26χρονος που τραυματίστηκε με τον πατέρα του

Πώς συνέβη το ατύχημα

Κρίσιμες και καθοριστικές για την ζωή ενός 26χρονου αναμένονται οι επόμενες ώρες, αφού ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Κοζάνη, μαζί με τον πατέρα του.

Το αυτοκίνητό τους έφυγε από τον δρόμο και κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, με τους διασώστες να απεγκλωβίζουν τα δύο άτομα. Ο γιος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το kozan.gr, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα, γύρω στις 04:00 το πρωί, 2-3 χλμ, περίπου, πριν από την Αιανή στην Kοζάνη, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, πατέρας και γιος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, κυρίως στο θώρακα, ο 26χρονος ο οποίος και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ ο πατέρας του είναι καλά στην υγεία του.

Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον σταθεροποιήσουν και στη συνέχεια τον διασωλήνωσαν ώστε να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς», όπως κι έγινε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024