Η 18χρονη Isabella Smith από τις ΗΠΑ κατάφερε μέσα απο τις φωτογραφίες της που αποτυπώνουν, με τη δική της ξεχωριστή καλλιτεχνική ματιά, την αλλαγή φρουράς των Ευζώνωνστο Σύνταγμα, να κερδίσει το διεθνές βραβείο φωτογραφίας Young Travel Photographer of the Year.
«Η αλλαγή φρουράς αποτελεί θέαμα για τους τουρίστες και τους ντόπιους. Η Isabella έχει αποτυπώσει αυτή την τελετή με έναν πολύ ασυνήθιστο και δημιουργικό τρόπο», σχολιάζει το Travel Photographer of the Year στην σχετική ανάρτηση.
Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή φωτογράφος είχε κερδίσει ξανά το συγκεκριμένο βραβείο στην ηλικία των 14 με φωτογραφίες από την πόλη Chefchaouen του Μαρόκου.
«Και τώρα επέστρεψε, και σε ηλικία 18 ετών κέρδισε την κατηγορία νεαρών φωτογράφων 15 έως 18 ετών με ένα συναρπαστικό χαρτοφυλάκιο των Ευζώνων στρατιωτών μπροστά από τον Ελληνικό Τάφο του Άγνωστου Στρατιώτη» σχολιάζει το Travel Photographer of the Year.
«Η Isabella απαθανάτισε αυτή την τελετή με έναν πολύ ασυνήθιστο και δημιουργικό τρόπο, όπως μπορείτε να δείτε, με ένα σύνολο τολμηρών εικόνων» καταλήγει η ανάρτηση.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.