Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» συνεχίζεται ακόμα δημιουργώντας πολλά προβλήματα στι γραμμές των λεωφορείων. Προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν και σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στη λειτουργία λεωφορειακών γραμμών, λόγω του παγετού που σημειώνεται σε ορισμένες περιοχές της Αττικής.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση του ΟΑΣΑ δεν λειτουργούν προσωρινά οι παρακάτω γραμμές:
Λεωφορειακές Γραμμές
522 ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΑΔΑΜΕΣ Α (ΚΥΚΛΙΚΗ)
523 ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΑΔΑΜΕΣ Β (ΚΥΚΛΙΚΗ)
524 ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ)
526 ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΚΕΦΑΛΑΡΙ (ΚΥΚΛΙΚΗ)
530 ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ – Ν. ΠΕΝΤΕΛΗ
535Α ΖΗΡΙΝΕΙΟ – ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
560 ΣΤ.ΚΗΦΙΣΙΑ – ΜΟΡΤΕΡΟ – Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ
861 ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΟΙΚ.ΤΙΤΑΝ
861Β ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΜΑΝΔΡΑ – ΒΙΛΙΑ – ΕΡΥΘΡΕΣ
Επιπλέον, για τον ίδιο λόγο, στις παρακάτω γραμμές προσωρινά πραγματοποιούνται μικρές τροποποιήσεις στη διαδρομή τους:
Το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται για τη λειτουργία των γραμμών και από τις ανακοινώσεις στην εφαρμογή OASA Telematics και τις τηλεματικές στάσεις, καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.