Οι κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας της Σλοβενίας συνέλαβαν δύο άνδρες ως ύποπτους για κατασκοπεία υπέρ της ρωσικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, έγραψε σήμερα η εφημερίδα Delo της Λιουμπλιάνας επικαλούμενη πηγές.
Οι ύποπτοι, ένας εκ των οποίων έχει υπηκοότητα χώρας της Λατινικής Αμερικής, δρούσαν χρησιμοποιώντας πλαστές ταυτότητες από ένα νοικιασμένο γραφείο στη συνοικία Μπέζιγκραντ της Λιουμπλιάνας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Στους δύο υπόπτους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατασκοπεία και για χρήση πλαστών εγγράφων. Αν καταδικαστούν αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης έως και 8 χρόνια, προστίθεται στο δημοσίευμα.
Η υπηρεσία πληροφοριών της Σλοβενίας δεν απάντησε άμεσα σε αίτημα να σχολιάσει το δημοσίευμα όταν επικοινώνησε μαζί της το Reuters.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας