Πέθανε η ηθοποιός Ντέπη Μαρτίνη
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο
Η σπουδαία ηθοποιός Ντέπη Μαρτίνη έφυγε από τη ζωή, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.
Η ηθοποιός της δεκαετίας του ’60 και βραβευμένη στα καλλιστεία άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Δευτέρας.
«Με θλίψη μαθαίνουμε ότι ακόμα μια ηθοποιός της δεκαετίας του 60 και βραβευμένη των καλλιστείων η Ντέπυ Μαρτινη έφυγε από την ζωή! Καλό ταξιδι…» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλάς στην ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Ποια ήταν η Ντέπυ Μαρτίνη
H Ντέπυ (Δέσποινα) Μαρτίνη γεννήθηκε 1937 ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και μοντέλο. Κέρδισε το 1955 τον τίτλο της Β´ Σταρ Ελλάς, ενώ, την ίδια χρονιά, κατάφερε να λάβει και την 3η θέση στον διαγωνισμό ‘Μις Ευρώπη’. Από το 1959 άρχισε να λαμβάνει μέρος και σε κινηματογραφικές ταινίες με σημαντικότερη τον Εφιάλτη (1961) του πρωτοεμφανιζόμενου Ερρίκου Ανδρέου, όπου εντυπωσίασε ως Εύη Λινάρδου. Συμμετείχε επίσης σε ταινίες όπως: Νύχτες στο Μιραμάρε (1960), Το ποτάμι (1960), ‘Φαίδρα’ (1962). Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ήταν επιχειρηματίας και παντρεμένη με τον Γ. Βουβλινόπουλο.
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους
- Capital Economics: Οι πέντε κίνδυνοι για την οικονομία το 2026 – Η πραγματική δύναμη ανατροπής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442