Νέο συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Στέφαν Μπαΐτσετιτς.
Ο 18χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την Τσέλσι (0-0) και ο Γιούργκεν Κλοπ εισηγήθηκε την επέκταση του συμβολαίου του, που έληγε το καλοκαίρι το 2024.
Ο νεαρός άσος υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τους «κόκκινους» έως το καλοκαίρι του 2027. Να σημειωθεί πως ο Μπάιτσετιτς είχε αποκτηθεί το Φεβρουάριο του 2021 από τη Θέλτα, με μόλις 300 χιλιάδες ευρώ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League