Άρης Τσάπης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του και η αποκάλυψη για την πρόταση
Γιατί την έκανε δυο μόλις μέρες πριν το μυστήριο;
Την αγαπημένη του, Ειρήνη Ξυπνητού, παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου (21/1) ο Άρης Τσάπης, ο οποίος που γνωρίσαμε ως τον σκανδαλιάρη γιο του Γιάννη Μπέζου στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί».
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά με το ζευγάρι να έχει δίπλα του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους συγγενείς του.
Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις των νιόπαντρων.
«Πήγαν όλα όπως τα είχαμε οργανώσει, ο Θεός μας έκανε την χάρη και πήγαν όλα μία χαρά. Περιμέναμε πολύ καιρό αυτή την ημέρα, την οργανώναμε, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι», είπε η σύζυγος του Άρη Τσάπη, ενώ έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της.
Και εκείνος πρόσθεσε: «Ήταν λογικό να συγκινηθώ όταν ήρθε η σύζυγός μου, με τέτοια σύζυγο ήταν αναμενόμενο. Είμαστε σαν παντρεμένοι εδώ και τρία χρόνια».
Όσο για την πρόταση γάμου, που έγινε δυο μόλις μέρες πριν, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους»;
«Δεν την οργάνωνα καιρό. Έγινε πολύ γρήγορα. Μίλησα με τον Ιωάννη Απέργη, το κανόνισε και έγινε. Αυτός είχε πιο πολύ άγχος και από εμένα», αποκάλυψε ο Άρης Τσάπης.
«Ήξερε την απάντηση γι’ αυτό δεν αγχωνόταν», συμπλήρωσε κάνοντας χιούμορ η νύφη.
Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός είχε προγραμματίσει την πρόταση γάμου επί σκηνής το 2020, όταν έμαθαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ωστόσο, ξεκίνησε η πρώτη καραντίνα και δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ τότε.
Δείτε τις δηλώσεις τους
- Explosive Media: Τα «αθώα» Lego που «νίκησαν» τον Τραμπ – Τα κινούμενα σχέδια στον… πόλεμο
- Συνταγή: Ριζότο με μελάνι σουπιάς
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο εντείνει τον σχεδιασμό για πιθανές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Κούβα
- HSBC: Το πληθωριστικό κύμα δεν τέλειωσε, μάλλον…
- Εντείνεται η κούρσα Μπέζος – Μασκ για το διάστημα
- Πώς μπορεί η άσκηση να επηρεάσει τη δουλειά μας;
- Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη – Τι θα γίνει στην Αττική
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς «τρώει» τα θεμέλια της ευρωπαϊκής παραγωγής τροφίμων και οχημάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442