Στις φυλακές της Βαρκελώνης, πέρασε τα τελευταία 24ωρα του ο Ντάνι Άλβες, καθώς ο Βραζιλιάνος σταρ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε νυχτερινό κλαμπ της πόλης από μια 23χρονη γυναίκα.
Η υπόθεση έχει πάρει αναμενόμενα μεγάλες διαστάσεις, καθώς ο 39χρονος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, από τη στιγμή που οι αρχές αποφάσισαν να προχωρήσουν στη σύλληψη του μέχρι να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης.
Σύμφωνα μάλιστα με τα ισπανικά Μέσα, σε περίπτωση που ο Ντάνι Άλβες κριθεί ένοχος, τότε η ποινή φυλάκισης του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 12 έτη! Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Marca, με βάση τον νέο νόμο της χώρας για σεξουαλικά εγκλήματα η ποινή αφορά φυλάκιση που εκτείνεται από τέσσερα, ως δώδεκα χρόνια, για «επίθεση που συνίσταται από κολπική, πρωκτική ή στοματική σαρκική πρόσβαση».
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!