Στις φυλακές της Βαρκελώνης, πέρασε τα τελευταία 24ωρα του ο Ντάνι Άλβες, καθώς ο Βραζιλιάνος σταρ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε νυχτερινό κλαμπ της πόλης από μια 23χρονη γυναίκα.
Η υπόθεση έχει πάρει αναμενόμενα μεγάλες διαστάσεις, καθώς ο 39χρονος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, από τη στιγμή που οι αρχές αποφάσισαν να προχωρήσουν στη σύλληψη του μέχρι να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης.
Σύμφωνα μάλιστα με τα ισπανικά Μέσα, σε περίπτωση που ο Ντάνι Άλβες κριθεί ένοχος, τότε η ποινή φυλάκισης του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 12 έτη! Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Marca, με βάση τον νέο νόμο της χώρας για σεξουαλικά εγκλήματα η ποινή αφορά φυλάκιση που εκτείνεται από τέσσερα, ως δώδεκα χρόνια, για «επίθεση που συνίσταται από κολπική, πρωκτική ή στοματική σαρκική πρόσβαση».
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.