Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόκειται να εμφανιστεί στο κοινό της Σαουδικής Αραβίας για πρώτη φορά μετά την ένταξή του στην Αλ Νασρ, αφού θα είναι στην ενδεκάδα που θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν σε φιλικό αγώνα.
Έτσι ο CR7 θα συναντήσει το… αντίπαλο δέος, Λιονέλ Μέσι, όχι σε κάποιο ευρωπαϊκό ντέρμπι αλλά σε αγώνα επίδειξης στη χώρα του Κόλπου.
Αρχηγός ο Ρονάλντο
Ο 37χρονος Πορτογάλος θα είναι μάλιστα ο αρχηγός της ομάδας που αποτελείται από ποδοσφαιριστές των δύο κορυφαίων σαουδαραβικών συλλόγων, των Αλ Χιλάλ και Αλ Νασρ εναντίον της PSG του Μέσι σε αυτό που θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο της περίφημης παγκόσμιας ποδοσφαιρικής αντιπαλότητας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.