Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χόλυγουντ: Διαζύγια, χωρισμοί και σκάνδαλα που απασχόλησαν το 2022

Χόλυγουντ: Διαζύγια, χωρισμοί και σκάνδαλα που απασχόλησαν το 2022

O Γουίλ Σμιθ, o Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ, ο Κάνιε Γουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν είχαν την «τιμητική» τους

Ο κόσμος του Χόλυγουντ εκτός από φώτα, λάμψη και πλούτη, κρύβει συχνά κάτω από τα κόκκινα χαλιά πολλά μυστικά και σκάνδαλα.

Το 2022 ήταν μία χρονιά με πλούσια γεγονότα, ιντριγκαδόρικες ιστορίες και «πιπεράτες» αποκαλύψεις για τη ζωή των σταρ.

Το «μενού» είχε από όλα: Απιστίες, διαζύγια, ερωτικά τρίγωνα, αντισημιτικά σχόλια, βίαιες επιθέσεις, που απασχόλησαν τα Μέσα και σόκαραν τους θαυμαστές των πρωταγωνιστών.

Ας θυμηθούμε κάποιες από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές…

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

Τον Μάρτιο του 2022 o Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή των Όσκαρ και χαστούκισε τον Κρις Ροκ, αφού ο κωμικός έκανε ένα αστείο για την ηθοποιό και σύζυγό του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, ενώ παρουσίαζε ένα από τα βραβεία της βραδιάς.

Ο Σμιθ φάνηκε να γελάει αρχικά, ωστόσο στη συνέχεια σηκώθηκε, χαστούκισε τον κωμικό και όταν επέστρεψε στη θέση του φώναξε: «Κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το γ@μημέν@ στόμα σου».

Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ το 2018 επιβεβαίωσε ότι διαγνώστηκε με αλωπεκία.Μετά την εν λόγω χειρονομία, ο ηθοποιός αποκλείστηκε από τα Όσκαρ για 10 χρόνια, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας.

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ

H πολυσυζητημένη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ μονοπώλησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον και κράτησε για περίπου έξι εβδομάδες. Κατά τη διάρκειά της, βγήκαν στη φόρα ακόμα και οι πιο άγνωστες πτυχές της ιδιωτικής ζωής των δύο ηθοποιών, με τον Τζόνι Ντεπ να απολύεται από τα σίκουελ των ταινιών «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», και την Άμπερ Χερντ να χάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγή «Άκουαμαν 2».

Στις αρχές Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι η νομική ομάδα της Χερντ κατέθεσε έφεση στο δικαστήριο της Βιρτζίνια, προκειμένου να ακυρώσει την απόφαση του Ιουνίου, σύμφωνα με την οποία νικητής της δικαστικής διαμάχης ήταν ο Ντεπ, ενώ οι ισχυρισμοί της σε άρθρο της Washington Post χαρακτηρίστηκαν ψευδείς και συκοφαντικοί. Παράλληλα, η 36χρονη ζητά νέα δίκη και αρνείται να πληρώσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια στον πρώην σύζυγό της.

Το παραλήρημα του Κάνιε Γουέστ

Ο ράπερ το 2022 ξέφυγε τελείως. Οι συμπεριφορές του ήταν αμφιλεγόμενες, ενώ τα  αντισημιτικά σχόλια, που έκανε ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων. Ο Γουεστ εξέφρασε ανοιχτά τη λατρεία του για τον Αδόλφο Χίτλερ, εξαπέλυσε επίθεση κατά της εβραϊκής κοινότητας και παρομοίασε την άμβλωση με «γενοκτονία».

Στα social media έγινε trend για όλους τους λάθος λόγους, ενώ πολλές εταιρείες διέκοψαν τη συνεργασία μαζί του, συμπεριλαμβανομένης της Adidas, με αποτέλεσμα να χάσει το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών απολαβών του.

Ο Τομ Μπρέιντι χώρισε τη Ζιζέλ για το ποδόσφαιρο

Σαν βόμβα έσκασε στις αρχές Σεπτεμβρίου ο χωρισμός της Ζιζέλ Μπούντχεν και του Τομ Μπρέιντι. Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, το γνωστό μοντέλο και ο αθλητής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

To ζευγάρι πήρε διαζύγιο λόγω της επιστροφής του Μπρέιντι στο ποδόσφαιρο, ενώ άλλοι κατηγόρησαν τη Ζιζέλ για απιστία. Ωστόσο, υπήρξαν και δημοσιεύματα που τους ήθελαν να τράβηξαν χωριστούς δρόμους λόγω… κρυπτονομισμάτων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Μarca, το ζευγάρι καταστράφηκε οικονομικά, μετά την κατάρρευση του κρυπτονομίσματος FTX. Προκειμένου λοιπόν, να καλύψει το σκάνδαλο ανακοίνωσε ότι χωρίζει, ώστε να «παραπλανήσει» την κοινή γνώμη και να αποκρύψει την αλήθεια από τον Τύπο.

H Έμιλι Ραταϊκόφσκι χώρισε επειδή την απατούσε

Το 31χρονο μοντέλο και ο 41χρονος Σεμπάστιαν Μπέαρ χώρισαν το καλοκαίρι, με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι να καταθέτει αίτηση διαζυγίου ισχυριζόμενη ότι ο κινηματογραφικός παραγωγός την είχε απατήσει.

Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν όταν η Ραταϊκόφσκι, η οποία είχε γεννήσει πρόσφατα τον γιο τους, εθεάθη χωρίς τη βέρα της. Αν και ο Μπέαρ της ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία, εκείνη ήταν ανένδοτη. Μάλιστα, μετά τον χωρισμό, ήρθε πολύ κοντά με τον Πιτ Ντέιβιντσον, τον πρώην της Κιμ Καρντάσιαν.

Η Κιμ Καρντάσιαν και το φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε

Μιλώντας για Κιμ Καρντάσιαν, ποιος μπορεί να ξεχάσει την εμφάνισή της στο Met Gal με το θρυλικό φουστάνι της Μέριλιν Μονρόε;

Η τηλεπερσόνα εμφανίστηκε φορώντας το εμβληματικό φόρεμα, με το οποίο η σταρ τραγούδησε το «Happy Birthday, Mr. President», στον πρόεδρο John F. Kennedy, το 1962 και δίχασε τους θαυμαστές της.

Άλλοι την θαύμασαν και άλλοι έγιναν έξαλλοι όταν είδαν αργότερα τις πρώτες φωτογραφίες που απεικόνιζαν το φόρεμα κατεστραμμένο, ενώ οι ειδικοί μόδας όμως εξέφρασαν την απογοήτευση και τον θυμό τους.

Η Κιμ είπε πως έχασε 8 κιλά σε τρεις εβδομάδες για να χωρέσει σε αυτό. Επίσης, επέλεξε να έχει ξανθά τα μαλλιά της και ολοκλήρωσε το look της με μία λευκή γούνα.

Αφού μπήκε στο μουσείο και φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί, έβγαλε το φόρεμα και έβαλε ένα δικό της καθώς ήταν πολύ επίφοβο να φορεθεί για ώρες.

«Νιώθω απίστευτο σεβασμό για το φόρεμα και τι συμβολίζει για την αμερικάνικη ιστορία. Δεν θα ήθελα να καθίσω σε αυτό ή να φάω με αυτό ή να ρισκάρω να το προκαλέσω οποιαδήποτε ζημιά και δεν φορούσα το make up σώματος που συνήθως φοράω. Έπρεπε όλα να γίνουν με ακρίβεια και έπρεπε να κάνω εξάσκηση για τα σκαλιά», ανέφερε η ίδια σε δηλώσεις της.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024