Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Salt Bae: «Έφαγε» άκυρο από τον τελικό Kυπέλλου των ΗΠΑ μετά το κυνηγητό στον Μέσι

Salt Bae: «Έφαγε» άκυρο από τον τελικό Kυπέλλου των ΗΠΑ μετά το κυνηγητό στον Μέσι

Μετά τα όσα έκανε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ

Αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του βρίσκεται ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός με το παρατσούκλι Salt Bae. Μετά τα όσα έκανε στο Μουντιάλ, το US Open Cup (αντίστοιχο του FA Cup της Αγγλίας), του απαγόρευσε να παρευρεθεί στον μεγάλο τελικό στις ΗΠΑ.

Με tweet της η διοργάνωση έκανε γνωστό ότι ο Salt Bae δεν επιτρέπεται να παραστεί στην αναμέτρηση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο Salt Bae αποκλείεται από τον τελικό του 2023».

Δείτε την ανάρτηση

Ο Salt Bae απαντά στις κριτικές με… μια «χρυσή» μπριζόλα – Μετά τον σάλο για τον λογαριασμό των 161.000 ευρώ

Η συμπεριφορά στο Μουντιάλ που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο γνωστός σεφ τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο στόχαστρο των χρηστών του διαδικτύου για όσα έκανε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος λίγα λεπτά μετά την απονομή εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και πλησίασε τους ποδοσφαιριστές της Αργεντινής προσπαθώντας να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να κυνηγήσει και να τραβήξει τον Μέσι για μια selfie και να σπάσει τους κανόνες πιάνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο, κάτι που επιτρέπεται μόνο σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Στη συνέχεια, πόσταρε τα κατορθώματά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αν και τα likes έπεσαν «βροχή», οι followers του -και όχι μόνο- τον επέκριναν για τη συμπεριφορά του και παράλληλα τα έβαλαν με τη FIFA, που επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πολύ στενή φιλία του Νουσρέτ με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ήταν αυτή που του εξασφάλισε το πάσο να εισέρχεται σε όλες τις περιοχές του σταδίου. Μάλιστα ο επιχειρηματίας Σάϊμον Τζόρνταν, πρώην ιδιοκτήτης της Κρίσταλ Πάλας έκανε λόγο για απόλυτη ευνοιοκρατία της FIFA απέναντι στον Salt Bae.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024