Τρίτη 26 Μαϊου 2026
weather-icon 28o
Η Μίλαν θέλει τον Ιραόλα

Η Μίλαν θέλει τον Ιραόλα

Οι «ροσονέρι» ψάχνουν τον «διάδοχο» του Αλέγκρι και ο Ισπανός είναι στην κορυφή της λίστας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Η αποτυχία της Μίλαν να εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου οδήγησε την διοίκηση του ιταλικού συλλόγου στην απομάκρυνση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από την τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι».

Έτσι η Μίλαν βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας είναι αυτό του Άντονι Ιραόλα.

Ο Ισπανός προπονητής έχει επισημοποιήσει την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Μπόρνμουθ και η καλή δουλειά που έκανε στα «κεράσια», έχει κάνει… περιζήτητο τον 43χρονο τεχνικό.

Αρχικά υπήρξε η πληροφορία πως η Μίλαν έχει βάλει στο «στόχαστρο» τον προπονητή της Κόμο, Σεσκ Φάμπρεγκας ο οποίος έχει κάνει φανταστικό έργο στην ιταλική ομάδα. Γρήγορα όμως μπήκε τέλος σ εαυτό το «σενάριο» καθώς η διοίκηση της Κόμο ξεκαθάρισε πως ο Φάμπρεγκας δεν πρόκειται να φύγει.

Έτσι, η διοίκηση των «ροσονέρι» έστρεψε το ενδιαφέρον της σε άλλες περιπτώσεις και τ’ αγγλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι στέλεχος του ιταλικού συλλόγου, επικοινώνησε με τον ατζέντη του Ιραόλα, μεταφέροντας το ενδιαφέρον της Μίλαν.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Ισπανός προπονητής δεν έδωσε κάποια απάντηση στην ιταλική ομάδα και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ροσονέρι» θα συνεχίσουν το… πρέσινγκ στον Ισπανό προπονητή.

Ο Ιραόλα από την πλευρά του δεν θέλησε να πει το παραμικρό για το μέλλον του στους δημοσιογράφους, μετά τον αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

«Τώρα απολαμβάνουμε το φινάλε μιας ωραίας χρονιάς και πανηγυρίζουμε για την επιτυχία της Μπόρνμουθ» ήταν η ατάκα του Ισπανού προπονητή, ο οποίος επιμένει να κρατά κλειστά τα… χαρτιά του.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου πριν από ένα μήνα, ήθελαν την Τσέλσι να ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού αλλά τελικά οι «μπλε» συμφώνησαν με τον Τσάμπι Αλόνσο.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το όνομα του Ιραόλα φιγουράρει στις λίστες πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, καθώς η δουλειά που έκανε ο Ισπανός στα «κεράσια» ήταν εξαιρετική.

Μέχρι στιγμής πάντως τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο και ο Ιραόλα δεν δείχνει να βιάζεται για την τελική του απόφαση.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 26 Μαϊου 2026
Cookies