Μεγάλη ταλαιπωρία για την πρωταθλήτρια κόσμου Αργεντινή!
Η αποστολή των παγκόσμιων πρωταθλητών έφυγε από την Ντόχα του Κατάρ με καθυστέρηση 7 ωρών, με την επιστροφή στο Μπουένος Άιρες να γίνεται μετ’ εμποδίων.
Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν στις 3:00 το βράδυ ώρα Κατάρ από την Ντόχα, όμως η πτήση AR1915 της Aerolíneas Argentinas αναχώρησε τελικά στις 10:44 το πρωί της Δευτέρας.
Η καθυστέρηση δηλαδή ανήλθε στις 7 ώρες και 44 λεπτά. Επίσης, το πρόγραμμα της πτήσης διαφοροποιήθηκε εντελώς, καθώς ο ανεφοδιασμός θα γίνει τελικά στη Ρώμη και όχι στη Μαδρίτη όπως ήταν προγραμματισμένο.
Αυτή τη στιγμή το αεροπλάνο του Μέσι περνάει πάνω από την Ελλάδα και στο παρακάτω link μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή την πορεία του αεροσκάφους.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε προέτρεψε τα παιδιά να επικοινωνούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τους γονείς τους, εξηγώντας πως ο ίδιος δεν το έκανε όσο θα ήθελε τον τελευταίο καιρό.
LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ για την 31η αγωνιστική της La Liga.