Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν έχει ξαναγίνει: Το «μυθικό» πάρτι που ετοιμάζουν οι 50.000 Αργεντινοί στον τελικό του Μουντιάλ

Δεν έχει ξαναγίνει: Το «μυθικό» πάρτι που ετοιμάζουν οι 50.000 Αργεντινοί στον τελικό του Μουντιάλ

Τη δική τους ξεχωριστή τελετή έναρξης φαίνεται πως ετοιμάζουν οι «τρελαμένοι» Αργεντινοί που θα δώσουν το «παρών» στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ κόντρα στη Γαλλία.

Το μεγάλο «ραντεβού» έκλεισε οριστικά. Αργεντινή και Γαλλία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό της Κυριακής στο στο «Lusail Stadium». Εκεί η Αργεντινή θα βρει τη Γαλλία. Σε ένα repeat του μεταξύ τους αγώνα στο περασμένο Μουντιάλ το 2018 στη Ρωσία.

Μια ευκαιρία για εκδίκηση για την Αργεντινή, η οποία θα έχει στο πλευρό της για άλλη μια φορά τον «τρελαμένο» λαό της. Δεν θα μπορούσε να συμβεί και διαφορετικά δηλαδή, καθώς οι οπαδοί της «Αλμπισελέστε» έχουν κάνει παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους στο Κατάρ αυτές τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα Μέσα της χώρας, σχεδόν 50.000 Αργεντινοί θα βρεθούν την Κυριακή στο «Lusail Stadium» για να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό της ομάδας του Λιονέλ Μέσι απέναντι σε εκείνη του Κίλιαν Εμπαπέ.

Πρόκειται για κάτι το πρωτόγνωρο. Όπως θα είναι και η μεγάλη… γιορτή που ετοιμάζουν οι οπαδοί της Αργεντινής εντός του γηπέδου, πριν από το πρώτο σφύριγμα της αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα, οι 50.000 Αργεντινοί, πέρα από τους υπόλοιπους που την υποστηρίζουν, θα έχουν μαζί τους 4.000 σημαίες, 6.000 μπαλόνια και 2.000 κασκόλ στα χρώματα της χώρας.

Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί φυσικά ποτέ σε κανέναν άλλον τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους Αργεντινούς να δείχνουν πόσο πολύ διψάνε για την κατάκτηση του φετινού Μουντιάλ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024