Μαίρη Χρονοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Υποβλήθηκε σε χειρουργείο
Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο στενός της φίλος και συνεργάτης, Θωμάς Χούντας
Στο νοσοκομείο εισήχθη το βράδυ της Τρίτης (13/12) η Μαίρη Χρονοπούλου, προκειμένου την επομένη να υποβληθεί σε προγραμματισμένο χειρουργείο στις καρωτίδες.
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε και πλέον, η σπουδαία κυρία της μεγάλης οθόνης αναρρώνει και περιμένει να πάρει σε λίγες ημέρες εξιτήριο.
- Διαβάστε επίσης: Η Μαίρη Χρονοπούλου για το θάνατό της: «Η μετάβασή μου σε έναν άλλο κόσμο θέλω να γίνει σεμνά»
Λόγω όμως της προχωρημένης ηλικίας της, αλλά και της επιβαρυμένης υγείας της, οι γιατροί βρίσκονται σε επιφυλακή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της On Time, στο πλευρό της ηθοποιού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο στενός της φίλος και συνεργάτης, Θωμάς Χούντας, τον όποιο η ίδια έχει χαρακτηρίσει, φύλακα – άγγελό της.
«Υπήρξα ένα τέρας, παράλυτη, παχύσαρκη»
Τον προηγούμενο μήνα η Mαίρη Χρονοπούλου αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», στα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν αλλά και την διάθεσή της για ζωή.
«Πέρασα 20 χρόνια φρικτά. Ήμουν παράλυτη, παχύσαρκη 120 και βάλε κιλά. Υπήρξα ένα τέρας. Είχα μεταμορφωθεί σε ένα τέρας. Ένα τέρας που πήρε το θάρρος και έβγαλε τη φωτογραφία του στην τηλεόραση. Ένα τέρας, γουρούνι παχύσαρκο και με σήκωναν για να καθίσω ακόμη και στο καροτσάκι. Μετά από αυτό κάηκα, αλλά ευτυχώς βρήκα τον άνθρωπο που με έκανε να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Περπατάω, αλλά δεν μπορώ ακόμη να κάνω μεγάλη απόσταση, πιστεύω ότι του χρόνου θα κάνω κατοστάρι», εξομολογήθηκε.
Και εξέφρασε το παράπονό της: «Από το θέατρο, σχεδόν κανείς δεν ήρθε να με δει. Μονάχα η Καραγιάννη, η Στυλιανοπούλου και η Μπεάτα Ασημακοπούλου με την οποία είχα να συναντηθώ 40 χρόνια. Έψαξε και με βρήκε μετά από 40 χρόνια και ήρθε στο νοσοκομείο και έκατσε μαζί μου μία ολόκληρη μέρα. Μετά από λίγο έφυγε από τη ζωή. Ήταν συγκινητική γιατί δεν ήταν φίλη μου. Δεν ήρθε άλλος από το θέατρο».
- Ρατσισμός, fake news και χορός YMCA: Στην τελευταία του ομιλία ο Τραμπ επιστρέφει στις προεκλογικές του τακτικές
- Daikin Altherma 4 H: Η αντλία θερμότητας νέας γενιάς που αναβαθμίζει τον χώρο μας σε ένα αποδοτικό και άνετο περιβάλλον
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442