Γιώργος Παπαδάκης: Στο νοσοκομείο με κοροναϊό ο παρουσιαστής – Τα πρώτα του λόγια
Εισήχθη στο Σισμανόγλειο, σε μονάδα Covid
Θετικός στον κοροναϊό παραμένει ο Γιώργος Παπαδάκης και μάλιστα αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο γιατί τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή του. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (15/12) στο «Καλημέρα Ελλάδα» μέσω Skype και όπως είπε, πέρασε πολύ δύσκολα ενώ για 6 ολόκληρες μέρες παρέμεινε στο Σισμανόγλειο, σε μονάδα Covid.
- Διαβάστε επίσης: Γιώργος Παπαδάκης: Τι αποκάλυψε ο γιος του για την κατάσταση της υγείας του – Πότε θα αποσυρθεί από την τηλεόραση
«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κοροναϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες».
Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε
Την περασμένη Πέμπτη ο Γιώργος Παπαδάκη ενημερώθηκε ότι το τεστ που έκανε για τον κοροναϊό βγήκε θετικό και επομένως δεν θα έπρεπε να παραμείνει στο στούντιο.
Μιλώντας τηλεφωνικά στην έναρξη της εκπομπής, αφού πείραξε την Μαρία Αναστασοπούλου λέγοντας πως «Μαράκι, μαζί είμαστε και σε αυτό», ο Γιώργος Παπαδάκης ενημέρωσε πως βρισκόταν στο γραφείο του και πως εκείνη την στιγμή αποχωρούσε για το σπίτι του και ότι θα επιχειρήσει αργότερα να συνδεθεί μέσω Skype για να συμμετέχει στην παρουσίαση της εκπομπής, όπως έκανε ήδη η Μαρία Αναστασοπούλου, που και αυτή είχε βγει θετική στον ιό.
- Ο Νίκος Δένδιας στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών
- Κατασκευή νέας υδατοδεξαμενής 8.300 m3 στο Δήμο Καλαμάτας
- Οι Πορτογάλοι τίμησαν τη μνήμη του Ζότα με μια συγκινητική κίνηση
- Emily in Paris: Γυρίσματα στους εμβληματικούς Μύλους της Μυκόνου με φόντο το ηλιοβασίλεμα
- Διεθνής αθλητική συνεργασία του Δήμου Πειραιά
- Υπουργείο Εξωτερικών: Διάβημα διαμαρτυρίας στο Ισραήλ για τη συμπεριφορά υπουργού στους συλληφθέντες του Global Sumud Flotilla
- Ποινή φυλάκισης σε 69χρονο που επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ που πήγαν να τον βοηθήσουν
- Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο η αποστολή των «ερυθρόλευκων»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442