Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Παπαδάκης: Μετά τη Μαρία Αναστασοπούλου και εκείνος εκτός του «Καλημέρα Ελλάδα»

Γιώργος Παπαδάκης: Μετά τη Μαρία Αναστασοπούλου και εκείνος εκτός του «Καλημέρα Ελλάδα»

Τι έχει συμβεί;

«Κύμα» κοροναϊού χτύπησε την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς μετά την Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή την Τετάρτη, και ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε θετικός.

Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη, όταν η παρουσιάστρια κατά την είσοδό της στο στούντιο, στο τεστ που κάνουν υποχρεωτικά οι συντελεστές των εκπομπών, διαγνώστηκε θετική στον κοροναϊό και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Είναι η δεύτερη φορά που η Μαρία Αναστασοπούλου νοσεί με Covid.

Η εκπομπή της Τετάρτης συνεχίστηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος στο πλευρό του είχε τον Γιώργο Γρηγοριάδη.

Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή ξεκίνησε με την Μαρία Αναστασοπούλου σε «παράθυρο», τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Ηρώ Ράντου από το «Πρώτο Δελτίο» του ΑΝΤ1 να παρουσιάζουν και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη να απουσιάζει από το στούντιο και από τις οθόνες μας και να βρίσκεται σε τηλεφωνική σύνδεση στον «αέρα» του ΑΝΤ1.

Αυτό συνέβη καθώς η… ιστορία επαναλήφθηκε και την Πέμπτη ήταν η σειρά του Γιώργου Παπαδάκη να ενημερωθεί ότι το τεστ που έκανε για τον κοροναϊό βγήκε θετικό και επομένως δεν θα έπρεπε να παραμείνει στο στούντιο.

Μιλώντας τηλεφωνικά στην έναρξη της εκπομπής, αφού πείραξε την Μαρία Αναστασοπούλου λέγοντας πως «Μαράκι, μαζί είμαστε και σε αυτό», ο Γιώργος Παπαδάκης ενημέρωσε πως βρισκόταν στο γραφείο του και πως εκείνη την στιγμή αποχωρούσε για το σπίτι του και ότι θα επιχειρήσει αργότερα να συνδεθεί μέσω Skype για να συμμετέχει στην παρουσίαση της εκπομπής, όπως έκανε ήδη η Μαρία Αναστασοπούλου από την έναρξη της εκπομπής της Πέμπτης.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024