Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Παπαδάκης: Τους πάγωσε στην ΕΡΤ – «Δεν είχα αυτή την Κ@βλ@»

Βαγγέλης Παπαδάκης: Τους πάγωσε στην ΕΡΤ – «Δεν είχα αυτή την Κ@βλ@»

΄Τι συνέβη;

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Βαγγέλης Παπαδάκης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή την επιτυχημένη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ.

Η όμορφη διάθεση του ηθοποιού και η τάση να ανοιχθεί, από καρδιάς, στην κουβέντα προκάλεσε σε μια στιγμή… πάγωμα στους παρουσιαστές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Παπαδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ιδέα του να ξεκινάω τα πάντα από την αρχή με δελεάζει και με γοητεύει απίστευτα! Έφυγα, είχα αγοράσει το δικό μου σπίτι με δάνειο, είχα το αυτοκίνητο μου, έβγαζα χρήματα, ταξίδευα και είχα μια άνετη ζωή. Νοίκιασα το σπίτι, πήγα και έμεινα στην Κυψέλη με πάρα πολύ λίγα χρήματα, συγκατοίκησα, δούλευα σε κατάστημα με ρούχα για τρεις μήνες και υπήρχε ένα διάστημα που είχα ζοριστεί. Όμως αισθανόμουν ότι είμαι πλήρης, αισθανόμουν πιο ευτυχισμένος» είπε αρχικά.

Η λέξη που… σόκαρε τους παρουσιαστές

«Τώρα μου έρχεται μια λέξη που δεν ξέρω αν πρέπει να την πω! Έχει σεξουαλικό… Δεν είχα αυτή την κα@λ@ που είχα παλιά! Συγγνώμη» είπε.

«Όχι! Δεν ξέρω τι παθαίνετε όλοι αλλά είναι η ώρα μετά τις έξι και μισή… Χαίρομαι που χαλαρώνετε πολύ» υπογράμμισε, ευθύς αμέσως, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Απλά είναι κάποιες λέξεις που πρέπει να αποτυπώσεις την λαχτάρα και την επιθυμία… Οπότε θα ζητήσω συγγνώμη ταπεινά από όλους» αποκρίθηκε, με χαμόγελο, ο Βαγγέλης Παπαδάκης στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024