Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: Παραλίγο να... πέσει on air

Κατερίνα Καινούργιου: Παραλίγο να… πέσει on air

Δείτε το βίντεο...

Μια εντυπωσιακή έναρξη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου – όπως κάθε φορά άλλωστε – στο Super Κατερίνα. Όπως πάντα, με χαμόγελο στα χείλη και με ένα αισιόδοξο καλημέρα, υποδέχτηκε τους τηλεθεατές της στην εκπομπή, με σκοπό να σχολιάσουν μαζί όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας.

Πριν όμως η Κατερίνα Καινούργιου καθίσει στο τραπέζι και ξεκινήσει την συζήτηση, παραλίγο να έχει ένα ατύχημα. Περπατώντας στο διάδρομο για να κάτσει στην καρέκλα της, παραπάτησε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της, όμως το «έσωσε» και δεν έπεσε.

Το παραλίγο ατύχημα της Κατερίνας Καινούργιου

Το απρόοπτο την ώρα της εκπομπής της

Το πρωί της Δευτέρας 5/12, το κινητό της παρουσιάστριας άρχισε να χτυπά ασταμάτητα με την ίδια να πανικοβάλλεται. Διέκοψε, λοιπόν, τους συνεργάτες της και εξήγησε πως ο αδερφός της και η οικογένειά της την ψάχνουν για να της πουν πως ο συναγερμός στο σπίτι της χτυπάει συνεχόμενα για πολύ ώρα και έχει αρχίσει να ανησυχεί πως μπορεί να πραγματοποιείται ληστεία.

Παρόλα αυτά, δεν θέλησε να σηκώσει το τηλέφωνο, όπως της είπαν οι συνεργάτες της και συνέχισε να μιλά για το θέμα με τον ηθοποιό.

«Παιδιά, χτυπάει ο συναγερμός σπίτι μου non stop, με παίρνουν όλοι, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Ελπίζω να μη με κλέβουν. Παίρνει ο αδερφό μου» είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024