Στη διάρκεια της συνομιλίας τους ο Κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη επένδυση του κρατικού fund της Σιγκαπούρης, GIC, στον ελληνικό τουρισμό.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας εν μέσω πρωτόγνωρων κρίσεων και στην έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας