Νοκ άουτ ο Λεκαβίτσιους για τουλάχιστον ένα μήνα
Η Ζαλγκίρις Κάουνας θα στερηθεί μέσα στον Δεκέμβριο των υπηρεσιών του Λούκας Λεκαβίτσιους.
Η Ζαλγκίρις Κάουνας θα στερηθεί μέσα στον Δεκέμβριο των υπηρεσιών του Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος έσπασε ένα πλευρό στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με τη Γιόναβα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο λιθουανικός σύλλογος.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έπεσε κάτω στο τρίτο δεκάλεπτο, καθώς αισθάνθηκε έναν ξαφνικό πόνο στο στήθος. Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ βγήκε άμεσα από το παιχνίδι και δεν μπορούσε να συνεχίσει.
Έτσι, υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, από τις οποίες «ανιχνεύθηκε» το σπασμένο πλευρό, με αποτέλεσμα ο έμπειρος γκαρντ να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.
Στην ένατη σεζόν του στη Euroleague (σ.σ. επτά με τη Ζαλγκίρις και δύο με τον Παναθηναϊκό), ο Λεκαβίτσιους έχει μέσο όρο 5.6 πόντους και 1.4 ασίστ με ποσοστό ευστοχίας 95.0% στις βολές.
Συνολικά στην καριέρα του μετράει 242 αγώνες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας μέσο όρο 6.9 πόντους και 2.4 ασίστ.
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Ίντερ – Ρόμα 5-2: Μεγάλη νίκη τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Μεντιλίμπαρ: «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος – Υπάρχουν πολλά ματς ακόμη»
- Όλα τα γκολ από την πρεμιέρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League (vid)
- Νίκολιτς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι – Έχουμε προβάδισμα αλλά δεν είναι μεγάλο»
- Η βαθμολογία της Super League μετά την 1η αγωνιστική των playoffs (pic)
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-1: Η Κυριακή της ΑΕΚ
- Ακυρώθηκε το γκολ του Γιαζίτσι στο 98’ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442