Το ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εγωιστής είναι κάτι που δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν αφού τα καμώματά του το αποδεικνύουν και εκείνος έδωσε ακόμα ένα πάτημα.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αρνούμενος να δεχθεί ότι το πρώτο γκολ της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουρουγουάη για την 2η αγωνιστική του Μουντιάλ δεν του καταλογήθηκε προσπάθησε με κάθε μέσο να αλλάξει την απόφαση.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.