O μπασκετικός Ολυμπιακός είδε Νότια Κορέα – Γκάνα (pic)
Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού δεν έχασαν την ευκαιρία και παρακολούθησαν την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νότια Κορέα και την Γκάνα για το Μουντιάλ.
Το απόγευμα της Δευτέρας (28/11) η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργάνωσε μια εκδήλωσε για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια συνεργασίας της με την εταιρία FMS.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, οι παίκτες των Ερυθρόλευκων βρήκαν λίγο χρόνο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ήταν σε εξέλιξη ανάμεσα στη Νότια Κορέα και την Γκάνα, ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με νίκη 3-2 των Αφρικανών.
Λαρεντζάκης, Βεζένκοφ, Σλούκας, Πάπας, Μπλακ, Φαλ και Λούντζης βρήκαν τηλεόραση και άφησαν για λίγο τα… μπασκετικά για να δουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Υπενθυμίζεται πως στο ρόστερ των Ασιατών βρίσκονται και δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο Ινμπόμ και ο Ουί-Τζο Χουάνγκ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.