Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νότια Κορέα – Γκάνα 2-3: Σοκ για τη Νότια Κορέα του Χουάνγκ

Νότια Κορέα – Γκάνα 2-3: Σοκ για τη Νότια Κορέα του Χουάνγκ

Νότια Κορέα και Γκάνα πρόσφεραν ακόμα ένα συγκλονιστικό ματς στους φιλάθλους, με τους Αφρικανούς να παίρνουν τη νίκη με 3-2 και να διατηρούν ελπίδες πρόκρισης. Έπαιξε σε όλη την αναμέτρηση ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ.

Μετά το Σερβία-Καμερούν, παρακολουθήσαμε ακόμα μία ματσάρα για το Μουντιάλ του Κατάρ, με την Γκάνα να καταφέρνει να πάρει τη νίκη απέναντι στη Νότια Κορέα με 3-2, σε ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι.

Επέστρεψαν από το 0-2 οι Ασιάτες αλλά ο Κούντους έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με το γκολ που πέτυχε στο 68ο λεπτό.

Οι Νοτιοκορεάτες ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση, έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους και ελέγχοντας το ρυθμό του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία. Στο 24ο λεπτό ωστόσο, ήταν η Γκάνα αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Σαλισού να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα της Κορέας και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Μάλιστα δέκα λεπτά αργότερα οι Γκανέζοι βρήκαν και δεύτερο γκολ, με τον Αγιού να να κάνει τη σέντρα και τον Κούντους να παίρνει την κεφαλιά για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε ξανά. Ο επιθετικός των Νοτιοκορεατών Τσο, μείωσε στο 58′ με όμορφη γυριστή κεφαλιά, ενώ τρία λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Γκουέ-Σουνγκ, σηκώθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και ξανά με το κεφάλι νίκησε τον Ζίγκι για να κάνει το 2-2 και να βάλει φωτιά στο ματς.

Οι συγκινήσεις στο ματς είχαν συνέχεια, με την Γκάνα να παίρνει και πάλι το προβάδισμα. Ο Μενσά γύρισε την μπάλα, ο Ινιάκι Γουίλιαμς έπιασε αέρα αλλά η μπάλα έφτασε στον Κούντους που εκτέλεσε με συρτό αριστερό πλασέ τον Κιμ (2-3).

Στο τελευταίο μισάωρο οι Κορεάτες έψαξαν με μανία το γκολ της ισοφάρισης, έκλεισαν στα καρέ της την Γκάνα κι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για το τρίτο γκολ, που δεν ήρθε ποτέ για την ομάδα του Πάολο Μπέντο.

Νότια Κορέα: Κιμ Σονγκ-Γκιου, Κιμ Μουν Χουάν, Μιν-Τζάε Κιμ (90′ Κουνγκ-Γον Γουόν), Γιούνγκ-Γκουόν Κιμ, Γιν-Σου Κιμ, Ίνμπομ Χουάνγκ, Γου-Γιάνγκ Γιούνγκ (78′ Ουί-Τζο Χουάνγκ), Τζανγκ-Χουν Κγουόν (57′ Κανγκ-Ιν Λι), Γου-Γιόνγκ Τζιόνγκ (46′ Σανγκ Χο Να), Σον Χέουνγκ-Μιν, Γκουέ-Σουνγκ Τσο.

Γκάνα: Ζιγκί, Λάμπτεϊ (78′ Οντόι), Σαλισού, Μενσά (88′ Μπάμπα), Αμαρτέι, Πάρτεϊ, Κουντούς (83′ Τζίκου), Σαμέντ, Τζόρνταν Αγιού (78′ Κέρεχ), Αντρέ Αγιού (78′ Σουλεμάνα), Γουίλιαμς.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024