Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη Κριμσκ, στη νότια Ρωσία, μετέδωσαν σήμερα ρωσικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου και την εισαγγελία.
Σύμφωνα με όσα επικαλείται το ρωσικό RIA, ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο άνδρας που άνοιξε πυρ, ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε μετά τη δολοφονία τριών ανθρώπων. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα πιθανά κίνητρα του δράστη.
Βίντεο με τον δράστη να πυροβολεί
В Крымске какой-то хрен открыл стрельбу на улице, убил несколько человек и застрелился сам… pic.twitter.com/QFPcE9zTSe
Warning ⚠️ Sensitive Another «hero of the specia operation»? Shooter from #Krymsk#Krasnodar region, #Russia committed suicide. At least four people were killed, including the gunman himself, law enforcement agencies said. Here are the videos from the #Russian city of #Krymsk: pic.twitter.com/omkhrboxZf
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας