Το μήνυμα του Μέσι μετά το κάζο από τους Σαουδάραβες
Όσα είπε ο Λιονέλ Μέσι μετά την ήττα σοκ της Αργεντινής στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ του 2022 από την Σαουδική Αραβία.
Με το καλημέρα… πίεση για την Εθνική Αργεντινής μετά την ήττα σοκ στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ του Κατάρ με 2-1 από την Σαουδική Αραβία.
Ο Λιονέλ Μέσι δεν έκρυψε την απογοήτευση του μετά τον αγώνα και στάθηκε στην υποχρέωση που έχει η χώρα του να αντιδράσει και να δείξει πόσο ενωμένη είναι.
Διαβάστε επίσης: Σε αυτό το κανάλι θα δείτε το Μεξικό-Πολωνία
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός σούπερ σταρ:
«Τώρα πρέπει να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να αντιδράσουμε. Οφείλουμε να διορθώσουμε αυτά που κάναμε λάθος και να προχωρήσουμε μπροστά.
Είμαστε μία ομάδα που χαρακτηρίζεται για το πόσο ενωμένη είναι. Είναι ώρα να το δείξουμε. Δεν περιμέναμε αυτό το ξεκίνημα στο Μουντιάλ, αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Αισθάνομαι πληγωμένος και πικραμένος από το αποτέλεσμα του αγώνα».
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 7η αγωνιστική (pic)
- Τσέλσι – Πάφος 1-0: «Μπλε» για απευθείας πρόκριση και «δώρο» στον Ολυμπιακό (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442